DivergentCzech

DivergentCzech

DivergentCzech

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DivergentCzech - popis produktu

Elektronická kniha DivergentCzech:Soubor devíti nejlepších divergentních povídek z literární soutěže nakladatelství CooBoo V knížce DivergentCzech najdete světy, v kterých řádí choroby krve, kde je mluvení bráno za přežitek, a když se vám moc rozbuší srdce, třeba jen z radosti, je to taky špatně. Budete číst příběhy o lásce na ten nejpodivnější možný způsob. Křehké, něžné, akční, ale i strašidelné. Budete se bát i vztekat nad hlavními hrdiny jako v každé jiné knize, jen tentokrát bude každé písmenko původní české. Zkrátka a dobře je to soubor devíti nejlepších divergentních povídek z naší literární soutěže! Texty, které popisují váš divergentní svět a vyjadřují vaši představu divergence, odlišnosti či čehokoliv jiného, co jste si pod tímhle slovem představili.

Produkt DivergentCzech lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce Cooboo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

DivergentCzech - parametry produktu

DivergentCzech - historie ceny a dostupnosti

DivergentCzech - další zajímavé produkty

DivergentCzech - jak nakoupit nejvýhodnější?