Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha

Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha

Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha - popis produktu

eBook: Příběh o přátelství, šikaně, ztraceném princi, strážcích tajemství a o tom, že věci nejsou černobílé a než si o někom uděláme ukvapené závěry, je dobré přemýšlet, protože pomoc někdy najdeme na tom nejnečekanějším místě. Odehrává se ve fiktivním středověku ve smyšleném kraji. Král Geren, který se násilím zmocnil trůnu, je vážně nemocný. A někde na tajném místě se skrývá jediný syn předchozího krále, kterého Geren kdysi zabil. Kdo jsou to strážci tajemství a co vědí? Gerenův syn, princ Barim, po nich zoufale pátrá, chce najít ztraceného prince Alexe dříve, než dojde k dalšímu krvavému převratu v království. Je mu totiž jasné, že další obětí by byl on sám.

Produkt Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Čtečky e-knih od značky Josef Chaloupka - Do čtečky, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha - parametry produktu

Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha - další zajímavé produkty

Strážce tajemství - Markéta Chaloupková - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?