Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha

Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha

Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha - popis produktu

eBook: Faraonova pečeť je křesťanská knížka na téma evoluce nebo stvoření. Tato otázka je zde zpracovaná formou příběhu. Tři dospívající najdou v hroudě uhlí podivný nález a začnou přemýšlet o původu života a o historii. Jejich dobrodružství začíná v Českém ráji, ale postupně je zavede do Berlína a do Egypta, kde ve Velké pyramidě pátrají spolu s podivínským německým archeologem po tajemství, skrytém za zapečetěnými dvířky. A aby toho nebylo málo, mají zákeřného nepřítele, který je jim nejen na stopě, ale často je naopak o krok napřed a hází jim klacky pod nohy. Když se hlavní postavy seznámí s rodinou protestantského pastora, vyvstane také otázka, jak je to s Bohem a zda je možné ho opravdu poznat.

Tento produkt naleznete ve skupině Čtečky e-knih od značky Josef Chaloupka - Do čtečky, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha - parametry produktu

Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha - další zajímavé produkty

Faraonova pečeť - Markéta Chaloupková - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?