Srab

Srab

Srab

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Srab - popis produktu

Elektronická kniha Srab:Román o šikaně, neschopnosti vzdorovat a nechuti přijmout sám sebe Všechno to byla jen hra a přiznaná póza: zhudebňování hororové tematiky, stylizování se do rolí násilníků a vrahů, nošení děsivých masek na pódiu. Dokud Ripper nevzal do ruky skutečnou zbraň a nezměnil falešné pozérství v realitu. Pod povrchem to totiž už dávno vřelo.  Kdo je Ripper? Mladý kluk, který má holku, budoucnost a dobře fungující kapelu. Jenže má taky despotického bratrance, sebevědomí, které je tak nízké, že se ani nedá podlézt, psychické problémy a obrovský vztek na někoho, kdo kdysi ublížil jeho přítelkyni.  ––– Když se bavíme o násilí třeba mezi blízkými, celé to může navenek často vypadat jako drobnost, která vyšumí v zapomnění, hned jak lidi dospějí. Jenže následky můžou být obrovské, obzvlášť když chybí opora a ta situace trvá podstatnou část života: celoživotní pocit vlastní nedostatečnosti, zbytečnosti a tak dál.  Způsob, jakým můj vypravěč celou situaci řeší, je dost extrémní. Tak doufám, že lidem, kterým dlouho někdo stál výhrůžně za zády a stále jim straší v hlavě, by ta kniha mohla něco říct. Ostatně její psaní bylo pro mě svým způsobem hodně osobní. 

Produkt Srab lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce Host, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Srab - parametry produktu

KategorieKnihy, Elektronické knihy
ZnačkaHost
E-shopAlza.cz

Srab - historie ceny a dostupnosti

Srab - další zajímavé produkty

Srab - jak nakoupit nejvýhodnější?