Sponser Power Gums, 75g

Sponser Power Gums, 75g

Sponser Power Gums, 75g

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sponser Power Gums, 75g - popis produktu

Energetický gel Sponser Power Gums, 75g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Sponser Power Gums 75 g Sponser Power Gums jsou určené ke konzumaci v průběhu sportovních aktivit, a to především těch vytrvalostních. Bonbony s příchutí ovocného mixu obsahují kofein, taurin a vitamíny B2, B3, B5, B6 a B12, zatímco s příchutí coly aminokyseliny BCAA, tedy valin, leucin i izoleucin, a taurin. Jeden sáček ukrývá 59-60 g sacharidů. Ve složení bonbonů Sponser Power Gums se naproti tomu nenachází lepek, laktóza, umělá sladidla ani konzervanty. Sáček můžete mít v průběhu výkonu vždy u sebe, neboť vyniká svým kompaktním balením. Klíčové vlastnosti bonbonů Sponser Power Gums Bonbony určené pro vytrvalostní sportovceS příchutí ovocného mixu a colyObsahují kofein, taurin, vitamíny B2, B3, B5, B6 a B12 i BCAA Jeden sáček ukrývá 59-60 g sacharidůSponser Power Gums jsou bez lepku, laktózy, umělých sladidel i konzervantůUžívají se v průběhu sportovní aktivity Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje - příchuť Fruitmix Energetická hodnota: 1450 kJ / 340 kcalTuky: 0,2 g- z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,2Sacharidy: 78 g- z toho cukry: 45 gBílkoviny: 6,2 gSůl: 0,07 gna 100 g Složení Glukózový sirup, sacharóza, želatina (porcinní), zvlhčovadlo sorbitol, dextróza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant: kyselina askorbová, aroma, taurin, glukuronolakton, maltodextrin, aroma kofein, vitamíny (nikotinamid, kyselina pantotenová, riboflavin, hydrochlorid pyridoxinu, kyanokobalamin), potahové látky (mastné kyseliny [triglyceridy se středním řetězcem z kanolového a kokosového oleje], včelí vosk), barvivo karmín. Výživové údaje - příchuť Cola Energetická hodnota: 1478 kJ / 348 kcalTuky: 0,2 g- z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,2Sacharidy: 78 g- z toho cukry: 45 gBílkoviny: 7,4 gSůl: 0 gna 100 g Složení Glukózový sirup, sacharóza, želatina (porcinní), zvlhčovadlo sorbitol, dextróza, regulátor kyselosti: kyselina citronová, BCAA (L-leucin, L-isoleucin, L-valin), taurin, aroma, potahové látky (mastné kyseliny [triglyceridy se středním řetězcem z kanolového a kokosového oleje], včelí vosk), barvivo: amoniak-sulfitový karamel. Příprava a dávkování Konzumujte během sportovních aktivit 5-10 kusů za hodinu.

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní výživa, patří značce Sponser, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Sponser Power Gums, 75g lze nalézt mezi produkty ve skupině Energetické gely, patří pod značku Sponser, v nabídce prodejce Alza.cz.

Sponser Power Gums, 75g - parametry produktu

Sponser Power Gums, 75g - historie ceny a dostupnosti

Sponser Power Gums, 75g - další zajímavé produkty

Sponser Power Gums, 75g - jak nakoupit nejvýhodnější?