Enervit Gel (25 ml) s kofeinem

Enervit Gel (25 ml) s kofeinem

Enervit Gel (25 ml) s kofeinem

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 57 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Enervit Gel (25 ml) s kofeinem - popis produktu

Energetický gel Enervit Gel (25 ml) s kofeinem: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Enervit GelS kofeinem, 25 ml Gel s kofeinem Enervit je vhodný pro cyklisty, běžce, triatlonisty i další sportovce. Obsahuje rychlé i postupně se uvolňující sacharidy a glukózu ve formě glukózového polymeru se 4 jednotkami a užívá se během výkonu. Je opatřen trhacím uzávěrem, takže snadnou manipulaci oceníte i při jízdě na kole. Jistě potěší i výběr ze 2 příchutí. Klíčové vlastnosti gelu Enervit gel Gel s kofeinem EnervitUžívá se během výkonuOpatřen trhacím uzávěremVe 2 příchutích Vhodný pro sportovceObsahuje rychlé i postupně se uvolňující sacharidyS glukózou ve formě glukózového polymeru se 4 jednotkamiCelkem 20 mg kofeinu v 1 dávce Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Složení Glukózový sirup DP4 (72 %), voda, fruktózový sirup (2 %), maltodextrin (1 %), trehalóza (1 %), izomaltulóza (1 %), aroma, kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, kofein (0,062 %), niacinamid, vitamin B1, vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin). Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, vejce, sóju, mléko, sezam, ořechy. Výživové údaje Energetická hodnota: 1369 Kj / 322 KcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 80 g- z toho cukry: 15 gBílkoviny: 0 gSůl: 0,1 gVitamin B1: 0,66 mgVitamin B3: 9,6 mgVitamin B6: 0,84 mgKofein: 80 mg Příprava a dávkování Energetický gel použijte během výkonu každých 35–45 minut pro průběžné doplňování energie. Gel vždy zapijte nápojem.

Produkt Enervit Gel (25 ml) s kofeinem patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce Enervit, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Energetické gely, patří pod značku Enervit, v nabídce prodejce Alza.cz.

Enervit Gel (25 ml) s kofeinem - parametry produktu

Enervit Gel (25 ml) s kofeinem - historie ceny a dostupnosti

Enervit Gel (25 ml) s kofeinem - další zajímavé produkty

Enervit Gel (25 ml) s kofeinem - jak nakoupit nejvýhodnější?