Isostar Actifood 90g

Isostar Actifood 90g

Isostar Actifood 90g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 55 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Isostar Actifood 90g - popis produktu

Energetický gel Isostar Actifood 90g: Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu Isostar Actifood 90 g Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Isostar Actifood představuje ovocný gel s kousky ovoce, který je určený pro všechny aktivní sportovce. Užívá se před a v průběhu výkonu a díky jeho praktickému balení je ideální i na cesty. Isostar Actifood obsahuje vitamíny C, E i B1. Ve 100 g se ukrývá 50-51 g sacharidů a 856-864 kJ. Potěší vás také svojí lahodnou chutí, ve které dominuje jablko, banán, mango a marakuja. Klíčové vlastnosti gelu Isostar Actifood Ovocný gel pro sportovceObsahuje kousky ovoceS příchutí jablka či exotického ovoce Isostar Actifood s vitamíny C, E i B1Ve 100 g se ukrývá 50-51 g sacharidůUžívá se před a v průběhu výkonu Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu. Výživové údaje - příchuť jablko Energetická hodnota: 864 kJ / 205 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 51 g- z toho cukry: 12 gBílkoviny: 0 gSůl: 0,5 gna 100 g Složení Glukózový sirup, jablečná dřeň(27 % hm.), voda, želírovalo: pektín, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo: xantan, koncentrovaná citrónová šťáva, aroma, vitamíny: C, E a B1, konzervant: oxid siřičitý. Výživové údaje - příchuť Exotic nergetická hodnota: 856 kJ / 201 kcalTuky: 0 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 50 g- z toho cukry: 13 gBílkoviny: 0 gSůl: 0,5 gna 100 g Složení Glukózový sirup, voda, ovocná dřeň: banánová (13 % hm.) a mango(13 % hm.), koncentrovaná šťáva z maracuji(4 % hm.), želírovalo: pektín, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo: xantan, aromata, vitamíny: C, E a B1, antioxidant: oxid siřičitý. Příprava a dávkování Užívejte před a v průběhu fyzické aktivity či sportovního výkonu. Doporučená denní dávka je 90 g, tedy jedno balení.

Produkt Isostar Actifood 90g patří do skupiny produktů Sportovní výživa, patří značce Isostar, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Energetické gely, patří pod značku Isostar, v nabídce prodejce Alza.cz.

Isostar Actifood 90g - parametry produktu

Isostar Actifood 90g - historie ceny a dostupnosti

Isostar Actifood 90g - další zajímavé produkty

Isostar Actifood 90g - jak nakoupit nejvýhodnější?