SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II - popis produktu

Dopřejte si praktický a stylový kosmetický kufřík, který můžete použít nejen při cestování, ale i jako stálou součást vašeho domova nebo profesionálního kosmetického studia? Pak kosmetický kufřík Vragle bude pro vás tou správnou volbou! Tento kousek je vyroben z kvalitního hliníku a odolného ABS materiálu, který zajišťuje, že je pevný a snadno se čistí. Díky dvěma kolečkům a výsuvné rukojeti můžete kufřík snadno přemisťovat, aniž byste se zbytečně unavili. Obsahuje i zámek, který zajišťuje bezpečnost vašich kosmetických produktů a příslušenství. Má celkovou kapacitu 5 odkládacích přihrádek, které lze přizpůsobit vašim potřebám. Přihrádky jsou také nastavitelné a vybaveny vycpávkami, aby zabránily nechtěnému poškození při převozu. Navíc se v horní části kufříku nachází výklopné zrcadlo, které vám umožní rychlou kontrolu vašeho vzhledu kdykoli a kdekoli. Kosmetický kufřík Vragle je ideálním parťákem pro kosmetičky, vizážistky, holiče nebo zkrátka pro každou ženu, která chce mít své kosmetické produkty dobře uspořádané a snadno dostupné. Specifikace produktu: Dostatek úložného prostoru Moderní design Na kolečkách S bezpečnostním zámkem Rozměry jednotlivých dílů: Výsuvná přihrádka: Délka: 21,8 cm Hloubka: 14,8 cm Výška: 3 cm Vložka ve spodní části: Délka: 31,6 cm Hloubka: 19,8 cm Výška: 7 cm Horní odkládací prostor: Délka: 33,5 cm Hloubka: 23 cm Výška: 10 cm Vnitřní rozměry spodní části: Délka: 33,5 cm Hloubka: 23,5 cm Výška: 29,2 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Koupelnové doplňky od značky Songmics, je vyroben z materiálu hliník v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Produkt SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II patří do skupiny produktů Kosmetické doplňky od značky Songmics, je vyroben z materiálu hliník v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kosmetické kufříky, je v nabídce značky Songmics, materiál je hliník, v nabídce prodejce Houseland.cz.

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II - parametry produktu

SérieKosmetické kufříky Vragle
Hmotnost7,4 kg
MateriálHliník
SadaNe
PůdorysHranaté
Délka35 cm
Hloubka25 cm
Výška79 cm
Hmotnost8.40 kg
KategorieKoupelny, Koupelnové doplňky, Kufříky, Kosmetické doplňky, Kosmetické kufříky
ZnačkaSongmics
Materiálhliník
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II - další zajímavé produkty

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Vragle stříbrný II - jak nakoupit nejvýhodnější?