Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze #4925177

Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze #4925177

Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze #4925177

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 848 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze - popis produktu

SIMPLEHUMAN ST3016 SENSOR (LESKLÝ NEREZ)

Kosmetické zrcadlo Simplehuman ST3016 Sensor s jednoduchým upevněním na stěnu. Tru-lux systém přesně napodobuje celé spektrum barev denního světla. Inteligentní zrcadlo má speciální senzor zapnutí a vypnutí. Zrcátko je možné libovolně vysunout a následně jej upravit do mnoha úhlů pro váš absolutní komfort, takže ho využije celá rodina. Pětinásobné přiblížení odrazu vám poskytne jasný a dostatečně podrobný pohled na každý detail vašeho obličeje. Zrcátko má v sobě dobíjecí baterii, kterou nabijete přes USB jednou za 4 týdny.

Síťové nastavitelné zrcátko

Zrcátko si můžete libovolně vysunout a následně ho upravit do mnoha úhlů pro váš absolutní komfort. Používat ho tak mohou různě vysocí lidé v jedné domácnosti. Plocha zrcadla zvětší váš obličej 5x. Na rozdíl od modelů s vícenásobným zvětšením uvidíte celou svou tvář najednou - i se všemi jejími detaily. Je proto nejlepší volbou pro účely každodenního nanášení makeupu. V kombinaci s jasným světlem vám neunikne jediná chybička.

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze #4925177 patří do skupiny produktů Koupelnové doplňky od značky Simplehuman v nabídce e-shopu Tera.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kosmetické doplňky od značky Simplehuman v nabídce e-shopu Tera.cz.

Produkt Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze #4925177 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kosmetická zrcadla, patří značce Simplehuman, naleznete ho u prodejce Tera.cz.

Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze - parametry produktu

Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze - historie ceny a dostupnosti

Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze - další zajímavé produkty

Simplehuman Kosmetické zrcátko na ze - jak nakoupit nejvýhodnější?