SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 885 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý - popis produktu

Kosmetický kufřík Spokey od Songmics bude vaším skvělým parťákem na cesty! Ať už jste kosmetička, kadeřnice, či vizážistka, potřebujete dostatek úložného prostoru pro všechnu nezbytnou kosmetiku. Jednoduché černé provedení nikdy nevyjde z módy, díky čemuž také upoutá pozornost každé vaší kolegyně! Kosmetický kufřík Spokey vám bude sloužit dlouhá léta, a to především, díky zpracování pevných odolných MDF panelů, robustní hliníkové lišty a teleskopické rukojeti. Kufřík je pokryt ABS plastem, díky čemuž bude i snadno udržovatelný. Mezi hlavní rysy patří i otočná kolečka o 360º, která skvěle poslouží pro snazší manipulaci při nadměrném zatížení. Kufřík disponuje dostatkem úložného prostoru pro všechno vaše potřebné vybavení k práci. V branži profesionálního make-up artisty je zapotřebí, aby vše mělo svůj řád a místo. To zajistí čtyři vytahovací přihrádky, do kterých lze uložit rtěnky, či oční stíny, a velká přihrádka, která skvěle poslouží pro odložení kulmy a žehličky. S tímto uspořádáním se budete lehce orientovat ve všech vašich potřebách, díky čemuž vytvoříte rychle a profesionálně dokonalý look, který klientce vydrží dlouhé hodiny! Specifikace produktu: Uzamykatelný kufřík Jednoduchý design Mnoho úložného prostoru Poznámky: Nevystavujte produkt přímému slunci Nedotýkejte se povrchu kufříku ostrými předměty, aby nedošlo k nechtěnému poškození Udržujte klíče mimo dosah dětí, abyste předešli nebezpečí udušení

Produkt SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý lze nalézt mezi produkty ve skupině Koupelnové doplňky od značky Songmics, je vyroben z materiálu ABS, Hliníkova slítina, MDF, Plast, polyester, Sametová tkanina v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické doplňky od značky Songmics, je vyroben z materiálu ABS, Hliníkova slítina, MDF, Plast, polyester, Sametová tkanina v nabídce e-shopu Houseland.cz.

Produkt SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý patří do skupiny produktů Kosmetické kufříky, je v nabídce značky Songmics, materiál je ABS, Hliníkova slítina, MDF, Plast, polyester, Sametová tkanina, v nabídce prodejce Houseland.cz.

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý - parametry produktu

Hmotnost4,3 kg
MateriálPlast, Sametová tkanina, Polyester, MDF, Hliníková slitina, ABS
SadaNe
Sada obsahujePouzdro na make-up, Kosmetickou taštičku, Dva klíče
PůdorysHranaté
Výška včetně rukojeti a koleček95 cm
Délka34 cm
Hloubka24 cm
Výška45 cm
Hmotnost5.30 kg
KategoriePláště, Koupelny, Koupelnové doplňky, Kufříky, Kosmetické doplňky, Kosmetické kufříky
ZnačkaSongmics
MateriálABS, Hliníkova slítina, MDF, Plast, polyester, Sametová tkanina
E-shopHouseland.cz

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý - historie ceny a dostupnosti

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý - další zajímavé produkty

SONGMICS Kosmetický kufřík na kolečkách Spokey černý - jak nakoupit nejvýhodnější?