Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 36 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6x křeslo, 1x stůl V žádné zahradě či na terase by neměla chybět kvalitní zahradní sestava. Designový set Tariana se stane během teplých a slunečných dnů centrem zábavy. Tato oblíbená sada pro 6 osob zajistí pohodlí při stolování a relaxaci s rodinou a přáteli. Souprava se skládá ze 6 křesel a velkého obdélníkového stolu, který zaručuje dostatek prostoru pro všechny hosty. Konstrukce je vyrobena z hliníku, díky čemuž je nábytek zcela odolný vůči korozi a nepříznivým povětrnostním podmínkám. Dopřejte si odpočinek a příjemné posezení při dobré kávě. Po nudných fádních sestavách už ani nedívejte, Tariana je tou pravou volbou. Rozměr - křeslo: 6x 60cm x 70cm x 58cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 150cm x 75cm x 90cm (š x v x h)Materiál: hliník, tkanina, tvrzené skloBarva: světle hnědá

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je c6a27e, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je c6a27e, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná - parametry produktu

Hmotnost51 kg
Délka150 cm
Šířka90 cm
Výška75 cm
MateriálSklo
Barvac6a27e
KategorieSvětla, Křesla, Zahradní křesla, Jídelní křesla
ZnačkaSofahouse
Barvac6a27e
Materiálsklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Tariana světle hnědá - 6-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?