Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 54 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6x křeslo, 1x stůl Zahradní sestava Beena je skutečným unikátem. Jakmile ji uložíte na svou zahradu, proměníte ji k nepoznání. Pohodlí, elegance a dlouhá životnost - těmito vlastnostmi se vyznačuje tato souprava. Základem celé této zahradní sestavy k sezení je hliníková základna. Stolní deska z tvrzeného skla poskytuje ideální místo pro oblíbený nápoj, šálek čaje nebo jiné pochutiny. Tento zahradní nábytek se přizpůsobí kdykoli podle vaší aktuální potřeby a navíc dodá vaší zahradě stylovou moderní atmosféru. Užijte si krásné chvíle, pohodí a styl, který vám zahradní sestava Beena nabízí. Rozměr - křeslo: 6x 57cm x 71cm x 66cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 150cm x 76cm x 90cm (š x v x h)Materiál: hliník, tkanina, tvrzené skloBarva: tmavě hnědá

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná patří do skupiny produktů Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná - parametry produktu

Hmotnost45 kg
Délka150 cm
Šířka90 cm
Výška76 cm
MateriálSklo
Barva8c662d
KategorieKřesla, Zahradní křesla, Jídelní křesla
ZnačkaSofahouse
Barva8c662d
Materiálsklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Beena tmavě hnědá - 6-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?