Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 54 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná - popis produktu

Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6x křeslo, 1x stůl Zahradní sestava Kalliyan se stane praktickým doplňkem každé zahrady. Promění vaši zahradu či terasu na oázu klidu a místo plné odpočinku. Základem celé této sestavy je hliníková základna. Konstrukce není mohutná a ani masivní, ale nábytek je přesto nadprůměrně pevný a flexibilní. Stolní deska z tvrzeného skla poskytuje ideální místo pro oblíbený nápoj, šálek čaje nebo jiné pochutiny. Užijte si krásné chvíle, pohodlí a styl, který vám zahradní nábytek Kalliyan nabízí. Vychutnejte si dobré jídlo a čas strávený s rodinou. Rozměr - křeslo: 6x 59cm x 81cm x 51cm (š x v x h)Rozměr - stůl: 150cm x 76cm x 90cm (š x v x h)Materiál: hliník, tkanina, tvrzené skloBarva: světle hnědá

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je c6a27e, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní stany od značky Sofahouse, barevná verze je c6a27e, je vyroben z materiálu sklo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Jídelní křesla, patří pod značku Sofahouse, barevné provedení je c6a27e, materiálové složení sklo, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná - parametry produktu

Hmotnost69 kg
Délka150 cm
Šířka90 cm
Výška76 cm
MateriálSklo
Barvac6a27e
KategorieSvětla, Křesla, Stany, Zahradní křesla, Zahradní stany, Jídelní křesla
ZnačkaSofahouse
Barvac6a27e
Materiálsklo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná - historie ceny a dostupnosti

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná - další zajímavé produkty

Sofahouse Zahradní jídelní sestava Kalliyan II světle hnědá - 6-místná - jak nakoupit nejvýhodnější?