Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 634 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová - popis produktu

Nápaditá dámská kabelka přes rameno od českého výrobce Sněžka Náchod. Stylová dámská kabelka přes rameno od české značky Sněžka Náchod. Je zdobena decentním koženým prošíváním na přední straně. Kabelka má nastavitelná ucha (40 - 65 cm). Je vyrobena z prvotřídní hovězí kůže v hladké úpravě.  Kabelka je uzavíratelná na zip. Vnitřní podšívka je vyrobena z odolného polyesteru. Uvnitř naleznete dvě kapsy na zip, kožené poutko na klíče a jednu otevřenou menší kapsu. Dokumenty formátu A4 můžete do kabelky umístit, ale nepůjde zapnout.    - prvotřídní česká kožená výroba - snadno kombinovatelný design - pohodlné nošení na rameni - bezpečné zavírání na zip

Produkt Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Sněžka Náchod, barevné provedení je béžová v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kožené kabelky, je v nabídce značky Sněžka Náchod, barevné provedení je béžová v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Produkt Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová lze nalézt mezi produkty ve skupině Kabelky přes rameno od značky Sněžka Náchod, barevná verze je béžová v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová - parametry produktu

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová - historie ceny a dostupnosti

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová - další zajímavé produkty

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka přes rameno 5060 - béžová - jak nakoupit nejvýhodnější?