Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá

Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá

Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 995 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá - popis produktu

Elegantní dámská kožená kabelka přes rameno s řetízkovým popruhem od české značky Linden. Zdůrazněte svou krásu elegantní koženou kabelkou od české značky Linden. Její netypický tvar perfektně ozvláštní váš outfit a vaše okolí z vás nespustí oči. Kabelka je vyrobena z hovězí kůže a zdobena nápaditým prošíváním. Na přední straně je kovové logo značky. Můžete ji nosit přes rameno nebo jako psaníčko v ruce. Řetízkový popruh lze nastavit pomocí karabiny. Je uzavíratelná klopnou s magnetem. Kabelka výborně drží tvar.

Produkt Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Linden, barevné provedení je bílá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kožené kabelky, je v nabídce značky Linden, barevné provedení je bílá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Produkt Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá lze nalézt mezi produkty ve skupině Kabelky přes rameno od značky Linden, barevná verze je bílá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá - parametry produktu

Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá - historie ceny a dostupnosti

Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá - další zajímavé produkty

Linden Dámská kožená kabelka přes rameno LVK12 - bílá/zlatá - jak nakoupit nejvýhodnější?