Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 414 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá - popis produktu

Jednoduchá nadčasová klasika - dámská kožená kabelka s odnímatelným popruhem od české značky Sněžka Náchod. Kabelka pro každou příležitost - přesně tak by se dala charakterizovat nádherná kožená kabelka od české značky Sněžka Náchod. Kabelka je vyrobena z hovězí kůže. Můžete ji nosit v ruce, na předloktí i přes rameno. Součástí je odnímatelný nastavitelný popruh s maximální délkou 100 cm. Hlavní přihrádka je uzavíratelná bezpečně na zip. Uvnitř jsou k dispozici dvě otevřené kapsy a jedna kapsa na zip. Dovnitř pohodlně umístíte i dokumenty formátu A4. Kabelka má zpevněné dno a dobře drží tvar.

Produkt Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá patří do skupiny produktů Dámské kabelky, je v nabídce značky Sněžka Náchod, barevné provedení je vzor v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kožené kabelky, je v nabídce značky Sněžka Náchod, barevné provedení je vzor v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Produkt Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá patří do skupiny produktů Kabelky přes rameno od značky Sněžka Náchod, barevná verze je vzor v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá - parametry produktu

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá - historie ceny a dostupnosti

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá - další zajímavé produkty

Sněžka Náchod Dámská kožená kabelka do ruky 5219 - vzor/hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?