Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol

Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol

Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 380 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol - popis produktu

**Zažijte kulinářskou dokonalost.** Objevte kouzlo vaření s litinovými hrnci, perfektní směsí tradice a inovace. Ať už jste zkušený kuchař nebo začátečník, všestrannost těchto hrnců je bezkonkurenční – jsou ideální pro opékání, dušení, vaření a dokonce i pečení. Vhodné pro všechny typy varných desek a bezpečné pro použití v troubě do 260 °C. **Proč každá kuchyně potřebuje litinový hrnec?** Litina se může pochlubit rychlými časy zahřívání a rovnoměrným rozložením tepla. Navíc jej udržuje dlouho po vypnutí hořáku, čímž zajišťuje, že vaše jídla zůstanou teplá až do jejich podávání. S nepřilnavým povrchem vaříte bez námahy, zdravěji as minimem oleje. Rovněž čištění je hračkou. Nemusíte se obávat mastnoty nebo přetrvávajícího zápachu. Před umytím je však nejlepší nechat hrnec vychladnout, tepelný šok by mohl smalt poškodit. Stačí jej umýt jemným prostředkem a teplou vodou. Nedoporučujeme používat myčku nádobí. Esteticky dvoubarevný design hrnce se zářivým červeným povrchem a klasickým krémovým vnitřkem dodá každé kuchyni nádech elegance a stylu. Při pečlivém zacházení jsou litinové hrnce víc než jen nádobí. Je to to dědictví, které vám bude sloužit po generace. Ponořte se do světa nadčasového kulinářského umění s našimi prémiovými modely.

Produkt Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské vařiče od značky Lunasol v nabídce e-shopu Solapoint.cz.

Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol - parametry produktu

Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol - historie ceny a dostupnosti

Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol - další zajímavé produkty

Smaltovaný litinový hrnec červený ø 20 cm - Jupiter Lunasol - jak nakoupit nejvýhodnější?