Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 060 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - popis produktu

Ovládněte umění grilování s litinovou grilovací pánví. Ať už jste zkušený mistr nebo kuchař začátečník, tato pánev slibuje výsledky, které se vyrovnají zahradnímu grilu. Vhodná je pro všechny typy varných desek a bezpečná pro použití v troubě do 260 °C. Litina zajišťuje rychlé zahřátí a konzistentní distribuci tepla, což je ideální pro dosažení požadovaných atributů grilování. Kromě toho udržuje jídlo teplé i mimo plamen. S nepřilnavým povrchem grilujete zdravěji as minimem oleje. Rovněž čištění je hračkou. Nemusíte se obávat mastnoty nebo přetrvávajícího zápachu. Před umytím je však nejlepší nechat pánev vychladnout, tepelný šok by mohl smalt poškodit. Stačí ji omýt jemným prostředkem a teplou vodou. Nedoporučujeme používat myčku nádobí. Robustní design grilovací pánve v kombinaci s jejími charakteristickými hřebeny slibuje nejen funkčnost, ale dodá vašemu kuchyňskému kompletu nádech sofistikovanosti.

Produkt Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol patří do skupiny produktů Kuchyňské vařiče od značky Lunasol v nabídce e-shopu Solapoint.cz.

Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - parametry produktu

Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - historie ceny a dostupnosti

Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - další zajímavé produkty

Smaltovaná litinová grilovací pánev černá, 27 x 27 cm - Jupiter Lunasol - jak nakoupit nejvýhodnější?