Školní lavice 182, stříbrná/šedá

Školní lavice 182, stříbrná/šedá

Školní lavice 182, stříbrná/šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 172,75 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Školní lavice 182, stříbrná/šedá - popis produktu

Školní lavice s výškově nastavitelným rámem a dvěma háčky na tašky. Deska lavice je opatřena povrchovou vrstvou tlumící hluk a šetrnou k životnímu prostředí.Klasická školní lavice s moderním designem, která zvládne drsné školní prostředí. Díky flexibilnímu podstavci lze lavici snadno nastavit tak, aby vyhovovala každému uživateli a židli. Deska lavice má povrchovou vrstvu z linolea, vyrobenou z přírodních a obnovitelných surovin. Linoleum má ve srovnání s konkurenčními materiály pohlcujícími zvuk malou uhlíkovou stopu. Linoleum použité na školní lavici 182 má označení Nordic Eco. Podstavec lze nastavit nahoru nebo dolů, aby vyhovoval jakékoli školní židli a zajistil ergonomickou pracovní polohu. Stojan je vyroben z epoxidově lakovaných ocelových trubek a mezi nohami je výztuha pro větší stabilitu. Na kratších stranách rámu jsou dva praktické háčky na tašky, které studentům umožňují zavěsit batohy, brašny nebo jiné předměty přímo vedle jejich sedadla.

Produkt Školní lavice 182, stříbrná/šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Školní tašky, v barvě grey, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Školní lavice 182, stříbrná/šedá - parametry produktu

Barvagrey
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka600
Výška
Hloubka
Hmotnost15
KategorieTašky, Háčky, Lavice, Školní tašky
Barvagrey
E-shopAjprodukty.cz

Školní lavice 182, stříbrná/šedá - historie ceny a dostupnosti

Školní lavice 182, stříbrná/šedá - další zajímavé produkty

Školní lavice 182, stříbrná/šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?