Školní lavice 182, stříbrná/bříza

Školní lavice 182, stříbrná/bříza

Školní lavice 182, stříbrná/bříza

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 192,65 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Školní lavice 182, stříbrná/bříza - popis produktu

Školní lavice s výškově nastavitelným rámem a dvěma háčky na tašky. Deska lavice má velmi odolný povrch.Klasická školní lavice s moderním designem, která zvládne drsné školní prostředí. Díky flexibilnímu podstavci lze lavici snadno nastavit tak, aby vyhovovala každému uživateli a židli. Povrch desky lavice je vyroben z vysokotlakého laminátu, který je odolný a velmi snadno se čistí. Tento materiál je ideální pro školní prostředí s každodenním používáním a vysokou mírou opotřebení. Podstavec lze nastavit nahoru nebo dolů, aby vyhovoval každé školní židli a zajistil ergonomickou pracovní polohu. Stojan je vyroben z epoxidově lakovaných ocelových trubek a mezi nohama je výztuha pro větší stabilitu. Na kratších stranách rámu jsou dva praktické háčky na tašky, které studentům umožňují zavěsit batohy, brašny nebo jiné předměty přímo vedle jejich židle.

Produkt Školní lavice 182, stříbrná/bříza patří do skupiny produktů Školní tašky, v barvě birch, naleznete ho u prodejce Ajprodukty.cz.

Školní lavice 182, stříbrná/bříza - parametry produktu

Barvabirch
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka600
Výška
Hloubka
Hmotnost14.6
KategorieTašky, Háčky, Lavice, Školní tašky
Barvabirch
E-shopAjprodukty.cz

Školní lavice 182, stříbrná/bříza - historie ceny a dostupnosti

Školní lavice 182, stříbrná/bříza - další zajímavé produkty

Školní lavice 182, stříbrná/bříza - jak nakoupit nejvýhodnější?