Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha

Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha

Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 69 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Výborný nápad Dády Patrasové, jak písničkami děti učit základy české gramatiky. Zábavně se děti naučí abecedu, vyjmenovaná slova, měkké a tvrdé slabiky a navíc se dozvědí ještě řadu důležitých poznatků, které se jim budou hodit nejen ve škole. Písničky jsou jako obvykle skvěle zpívané i aranžované, vyšly z dílen vtipných textařů a kvalitních hudebníků. Mají spád a jsou, nehledě na žertovnou formu, skutečně účinnou a trefnou pomůckou při výuce pověstných gramatických chytáků. S pomocí tohoto CD už děti nebudou tolik chybovat v díktátech. Komenského Školu hrou uvedla svou Školičkou Dáda do praxe. Původní vydání je rozšířeno o bonusové písně z pozdější doby, které tématicky na Školičku navazují. Dáda přišla na to, jak zabránit hrubkám. Učí děti gramatiku písničkami.

Produkt Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha - parametry produktu

Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha - další zajímavé produkty

Školička s Dádou - Ondřej Suchý - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?