Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008

Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008

Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008 - popis produktu

Klasický zahradní stůl se skleněnou deskou. Ideální na zahradu nebo terasu. Kombinovatelný s naprostou většinou křesel. Vhodný pro větší rodinné setkání nebo posezení s přáteli. Nohy stolu jsou speciálně profilované, tak aby zpevnily stabilitu stolu, podepřely desku a zároveň posílily její hrany. Dodatečný rám zpevňuje nohy a dává větší možnost zatížení desky stolu. Protiskluzové krytky nohou zaručují stabilitu a bezpečí. Univerzální hnědá barva ladí do jakéhokoliv zahradního uspořádání. - Rozměr: 150 x 90 cm, výška 70 cm - elegantní a praktický - krásná šedá barva - rám natřený práškovou barvou - skleněná deska s matnou vrstvou hedvábné barvy Ke stolu doporučujeme křesla ze stejné série. DOBRÉ VĚDĚT: Tvrzené sklo je pětkrát odolnější vůči mechanickému poškození než běžné sklo a je odolnější vůči tzv. 'teplotnímu šoku': rychlým teplotním změnám (na stůl můžete umístit chlazené nápoje nebo ledové misky).

Produkt Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008 patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní stůl od značky Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008 - parametry produktu

Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008 - historie ceny a dostupnosti

Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008 - další zajímavé produkty

Skleněný stůl TRONDHEIM hnědý, MT6008 - jak nakoupit nejvýhodnější?