Senzorické míčky #113747

Senzorické míčky #113747

Senzorické míčky #113747

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 219 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Senzorické míčky - popis produktu

Míčky Senzorické míčky: Udělejte z běžného koupání dětem zábavu. Odlákejte pozornost od neoblíbeného mytí uší veselým setem míčků do vany. Set obsahuje 8 měkkých míčků v různých barvách, které perfektně podporují senzomotorické dovednosti vašich drobečků. Rozvíjejte vaše děti zábavnou formou. Jsou z PVC materiálu - zcela bezpečného pro děti. Vzít si je můžete třeba i k bazénu nebo na pláž, kde lze vymyslet spoustu her, u kterých budou míčky nápomocny. Set míčků do vody je vhodný pro děti od 6 měsíců. Klíčové vlastnosti setu míčků do vanyMíčky do vany pro zábavu při koupáníVhodné do vany, k bazénu či na plážPodpora senzomotorických dovedností dítěteBalení obsahuje 8 různě barevných míčkůPVC materiál bezpečný pro dětiSet míčků do vody je vhodný pro děti od 6 měsíců

Produkt Senzorické míčky #113747 patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Chiroo, v nabídce prodejce Alza.cz.

Senzorické míčky - parametry produktu

Senzorické míčky - historie ceny a dostupnosti

Senzorické míčky - další zajímavé produkty

Senzorické míčky - jak nakoupit nejvýhodnější?