Šedo-modré pánské pyžamo Surfing #5959052

Šedo-modré pánské pyžamo Surfing #5959052

Šedo-modré pánské pyžamo Surfing #5959052

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Šedo-modré pánské pyžamo Surfing - popis produktu

Pohodlné pánské pyžamo je složeno z trička s krátkým rukávem a z volných, krátkých kalhot. Triko s krátkým rukávem je potištěno surfařskými motivy a nápisy. Doplňují jej jednobarevné kalhoty, které mají v pase gumu a šňůrku na stažení, nemají kapsy. Materiál: triko: 70% bavlna, 30% polyester, krátké kalhoty: 100% bavlna Pokyny pro údržbu: - lze prát v pračce při teplotě do 30°- nesušit v sušičce- žehlit z rubu do 110°- nepoužívat bělící prostředky- nečistit chemicky Velikost M L XL XXL obvod hrudníku…

Tento produkt naleznete ve skupině Pánská trička, velikost odpovídá označení 2XL, barevné provedení je modrá, šedá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Produkt Šedo-modré pánské pyžamo Surfing #5959052 patří do skupiny produktů Pánské kalhoty, velikost odpovídá označení 2XL, barevné provedení je modrá, šedá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Trička s krátkým rukávem, je vyroben ve velikosti 2XL, v barvě modrá, šedá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Šedo-modré pánské pyžamo Surfing - parametry produktu

Šedo-modré pánské pyžamo Surfing - historie ceny a dostupnosti

Šedo-modré pánské pyžamo Surfing - další zajímavé produkty

Šedo-modré pánské pyžamo Surfing - jak nakoupit nejvýhodnější?