Módní modré pánské pyžamo Regata #5959042

Módní modré pánské pyžamo Regata #5959042

Módní modré pánské pyžamo Regata #5959042

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 595 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Módní modré pánské pyžamo Regata - popis produktu

Pohodlné pánské pyžamo je složeno z trička s krátkým rukávem a z volných, krátkých kalhot. Pyžamo je vyrobeno z bavlny. Úplet je vhodný pro všechny, kdo hledají přírodní materiály. Pyžamo z tohoto materiálu je vhodné pro každodenní nošení. Triko s krátkým rukávem je potištěno proužky. Komplet tvoří také jednobarevné kalhoty s obrázkem lodě, které mají v pase gumu a šňůrku na stažení, nemají kapsy. Materiál: 100% bavlna Pokyny pro údržbu: - lze prát v pračce při teplotě do 30°- nesušit v sušičce- žehlit z…

Produkt Módní modré pánské pyžamo Regata #5959042 patří do skupiny produktů Pánská trička, velikost odpovídá označení M, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské kalhoty, velikost odpovídá označení M, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Produkt Módní modré pánské pyžamo Regata #5959042 lze nalézt mezi produkty ve skupině Trička s krátkým rukávem, je vyroben ve velikosti M, v barvě modrá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Módní modré pánské pyžamo Regata - parametry produktu

Módní modré pánské pyžamo Regata - historie ceny a dostupnosti

Módní modré pánské pyžamo Regata - další zajímavé produkty

Módní modré pánské pyžamo Regata - jak nakoupit nejvýhodnější?