Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel #5959038

Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel #5959038

Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel #5959038

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 775 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel - popis produktu

Pohodlné pánské pyžamo je složeno z trička s dlouhým rukávem a z volných, dlouhých kalhot. Pyžamo je vyrobeno z bavlny. Úplet je vhodný pro všechny, kdo hledají přírodní materiály. Pyžamo z tohoto materiálu je vhodné pro každodenní nošení. Jednobarevné triko zdobí obrázek motorky a nápis 'California custom motocycle'. Kalhoty mají v pase gumu a šňůrku ke stažení. Nemají kapsy. Materiál: 100% bavlna Pokyny pro údržbu: - lze prát v pračce při teplotě do 30°- nesušit v sušičce- žehlit z rubu do 110°-…

Produkt Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel #5959038 patří do skupiny produktů Pánská trička, velikost odpovídá označení M, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské kalhoty, velikost odpovídá označení M, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Produkt Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel #5959038 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pyžamové kalhoty ve velikosti M, barevné provedení je modrá, naleznete jej v e-shopu Budchlap.cz.

Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel - parametry produktu

Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel - historie ceny a dostupnosti

Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel - další zajímavé produkty

Pohodlné modré pánské pyžamo Motocykel - jak nakoupit nejvýhodnější?