Sada cestovních kufrů STL945 černá

Sada cestovních kufrů STL945 černá

Sada cestovních kufrů STL945 černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada cestovních kufrů STL945 černá - popis produktu

Sada cestovních kufrů Solier vytvořená pro nejnáročnější zákazníky. Moderní, lehké modely vyrobené z vysoce odolného plastu ABS Plus odolného proti poškrábání. Vybaveny dvouúrovňovou teleskopickou rukojetí a vnějšími, na dotek příjemnými gumovými držadly. Zabezpečené kombinačním zámkem, který zabraňuje vniknutí nepovolaných osob dovnitř. Mají odolný duralový rám zabudovaný do kufru a čtyři otočná gumová kolečka, která zajišťují stabilitu i snadné a pohodlné cestování. Vnitřní prostor je vybaven vnitřními upevňovacími popruhy pro zajištění zavazadel a podepsanou podšívkou rozdělenou do dvou přihrádek na zip. Specifikace: Vnější materiál: ABS (akrylonitril, butadien, styren) 4 kolečka s kuličkovými ložisky ze směsi (guma + pryž), otočný o 360 stupňů Odnímatelná kolečka Vnitřní odnímatelná kapsa na drobné příslušenství Voděodolný materiál odolný proti poškrábání Snadno se čistí Kódovaný zámek Dvouúrovňová teleskopická rukojeť Dol, duralový rám zabudovaný do kufru Dvoukomorový střed rozdělený zipem Vnitřní popruhy pro upevnění zavazadel Kapacita: S: 35L M: 55L L: 90L Rozměry: S: Vnější/vnitřní výška: 54 cm / 45 cm Vnější/vnitřní šířka: 39 cm / 37 cm Hloubka: 21,5 cm M: Vnější/vnitřní výška: 64,5 cm / 56 cm Vnější/vnitřní šířka: 45 cm / 39 cm Hloubka: 25,5 cm L: Vnější / vnitřní výška: 75 cm / 67 cm Vnější / vnitřní šířka: 51 cm / 46 cm Vnější hloubka: 29,5 cm JAK KÓDOVAT: Zámek je ve výchozím nastavení nastaven do polohy 0-0-0. Stiskněte tlačítko 1 ve směru šipky. V této poloze nastavte jednotlivé číslice do vámi zvolené polohy. Uvolněte tlačítko. Váš nový kód je nyní nastaven! Při nastavování číslic dávejte pozor, abyste tlačítko neuvolnili!

Tento produkt se nachází v kategorii Cestovní zavazadla, v barevné verzi černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Sada cestovních kufrů STL945 černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Sady kufrů, v barvě černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady cestovních kufrů, v barvě černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Sada cestovních kufrů STL945 černá - parametry produktu

Sada cestovních kufrů STL945 černá - historie ceny a dostupnosti

Sada cestovních kufrů STL945 černá - další zajímavé produkty

Sada cestovních kufrů STL945 černá - jak nakoupit nejvýhodnější?