Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová

Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová

Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová - popis produktu

Sada cestovních kufrů Solier vytvořená pro nejnáročnější zákazníky. Moderní, lehké modely vyrobené z vysoce odolného plastu ABS Plus odolného proti poškrábání. Vybaveny dvouúrovňovou teleskopickou rukojetí a vnějšími, na dotek příjemnými gumovými držadly. Zabezpečené kombinačním zámkem, který zabraňuje vniknutí nepovolaných osob dovnitř. Mají odolný duralový rám zabudovaný do kufru a čtyři otočná gumová kolečka, která zajišťují stabilitu i snadné a pohodlné cestování. Vnitřní prostor je vybaven vnitřními upevňovacími popruhy pro zajištění zavazadel a podepsanou podšívkou rozdělenou do dvou přihrádek na zip. Specifikace: Materiál vrchní části: ABS (akrylonitril, butadien, styren) 4 kolečka s kuličkovou ložiskovou směsí (guma + pryž), otočná o 360 stupňů Odnímatelná kolečka Vnitřní odnímatelná kapsa na drobné příslušenství Materiál odolný proti vodě a poškrábání Snadno se čistí Kódovaný zámek Dvouúrovňová teleskopická rukojeť Duralový rám s dlouhou životností zabudovaný v kufru Dělená středová přihrádka na zip Vnitřní popruhy pro upevnění zavazadel Kapacita: S: 35 l M: 55L L: 90L Velikosti: S: Vnější/vnitřní výška: 54 cm / 45 cm Vnější/vnitřní šířka: 39 cm / 37 cm Hloubka: 21,5 cm M: Vnější/vnitřní výška: 64,5 cm / 56 cm Vnější/vnitřní šířka: 45 cm / 39 cm Hloubka: 25,5 cm L: Vnější/vnitřní výška: 75 cm / 67 cm Vnější/vnitřní šířka: 51 cm / 46 cm Vnější hloubka: 29,5 cm JAK KÓDOVAT: Zámek je ve výchozím nastavení nastaven do polohy 0-0-0. Stiskněte tlačítko 1 ve směru šipky. V této poloze nastavte jednotlivé číslice do vámi zvolené polohy. Tlačítko uvolněte. Váš nový kód je nyní nastaven!

Produkt Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní zavazadla, v barevné verzi růžová, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady kufrů, v barvě růžová, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová patří do skupiny produktů Sady cestovních kufrů, v barvě růžová, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová - parametry produktu

Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová - historie ceny a dostupnosti

Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová - další zajímavé produkty

Sada cestovních kufrů STL945 pudrově růžová - jak nakoupit nejvýhodnější?