Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá

Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá

Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 859 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá - popis produktu

Sada kufrů STL1316 od společnosti Solier určená pro nejnáročnější zákazníky. Vyrobeno z odolného a vysoce rezistentního materiálu CODURA. Skládá se ze 2 moderních a lehkých kufrů s dvouúrovňovou teleskopickou rukojetí. Je vybaven kombinovaným zámkem, který zajišťuje bezpečnost zavazadla. Mají odolný, duralový vestavěný rám a čtyři kolečka, která zajišťují stabilitu a lehkost v každém směru. Vnitřní prostor v zářivé, charakteristické barvě je rozdělen do dvou funkčních přihrádek na zip. Specifikace: Vnější materiál: CODURA 4 otočná kolečka Odnímatelná kolečka ve velikostech M a L Odolný materiál Kombinovaný zámek Speciální poutka na malý visací zámek. zámek na zipech vnějších kapes Dvě prostorné vnější kapsy na zip Vnitřní síťovaná kapsa Boční madlo pro zvedání kufru Ochranné nožičky, ochrana proti oděru Teleskopická rukojeť Dlouhý, duralový rám zabudovaný v kufru Vnitřní strana obsahuje popruhy, které zabraňují posouvání skříně V případě znečištění stačí otřít vlhkou houbou Rozměry: XL: Objem: 94 litrů Vnější/vnitřní výška: 79/71 cm Výška s vysunutým teleskopem: 105 cm Vnější/vnitřní šířka: 46/45 cm Vnější/vnitřní hloubka: 33/32 cm Hloubka s výsuvem: 38 cm L: Objem: 70 l Vnější/vnitřní výška: 72/63 cm Výška s vysunutým teleskopem: 100 cm Vnější/vnitřní šířka: 41/40 cm Vnější/vnitřní hloubka: 29/28 cm Hloubka s rozšířením: 34 cm M: Objem: 55 l Hmotnost: 3,8 kg Vnější/vnitřní výška: 68/58 cm Výška s vysunutým teleskopem: 103 cm Vnější/vnitřní šířka: 39/38 cm Vnější/vnitřní hloubka: 26/25 cm Hloubka s prodloužením: 31 cm Návod ke kódování: Zámek je ve výchozím nastavení nastaven do polohy 0-0-0. Stiskněte tlačítko 1 ve směru šipky. V této poloze nastavte jednotlivé číslice do vámi zvolené polohy. Uvolněte tlačítko. Váš nový kód je nyní nastaven! Při nastavování číslic dávejte pozor, abyste tlačítko neuvolnili!

Produkt Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá lze nalézt mezi produkty ve skupině Cestovní zavazadla, v barevné verzi černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady kufrů, v barvě černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá patří do skupiny produktů Sady cestovních kufrů, v barvě černá, naleznete ho u prodejce Dumdekorace.cz.

Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá - parametry produktu

Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá - historie ceny a dostupnosti

Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá - další zajímavé produkty

Měkká sada kufrů Solier STL1316 černo-hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?