Rybářská udice s rybkami

Rybářská udice s rybkami

Rybářská udice s rybkami

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rybářská udice s rybkami - popis produktu

Dětský rybářský set je senzační hra do vany, někde u vody nebo i na souši. Rybářský prut v designu krevety lze povytáhněte a děti tak mohou lovit rybičky, kachničky či mořské příšerky. Dětská rybářská sada nabízí různý mix veselých a barevných mořských potvůrek a při hře poskytne skvělou zábavu .. Celá souprava je vyrobena z plastu. Chytání rybek je na magnet.Obsah balení:1 x udice1 x podběrák13 x zvířátka (mix)Rozměry:Povytažená udice: 46 cmLanko: 55 cmVelikost ručky (krevety): 15,5 cmVelikost zvířátek cca: 8 cm x 5 cm x 1 cmVelikost podběráku: 17 cm x 8,5 cm x 4 cmHračka je vhodná pro děti od 3 let

Produkt Rybářská udice s rybkami patří do skupiny produktů Hračky do vody od značky Toys Group, naleznete ho u prodejce Bajecnehracky.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky do vany od značky Toys Group, naleznete ho u prodejce Bajecnehracky.cz.

Produkt Rybářská udice s rybkami lze nalézt mezi produkty ve skupině Rybářské sety, je v nabídce značky Toys Group v nabídce e-shopu Bajecnehracky.cz.

Rybářská udice s rybkami - parametry produktu

Rybářská udice s rybkami - historie ceny a dostupnosti

Rybářská udice s rybkami - další zajímavé produkty

Rybářská udice s rybkami - jak nakoupit nejvýhodnější?