Rossignol Pure Pro 90 GW

Rossignol Pure Pro 90 GW

Rossignol Pure Pro 90 GW

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 490 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rossignol Pure Pro 90 GW - popis produktu

Lyžařské boty Rossignol Pure Pro 90 GW:Špičkové a osobité lyžařské boty Rossignol Pure Pro 90 GW vám umožní užít si každý svah. Lyžařské boty jsou uzpůsobeny ženám a budou ideální na klasické ježdění na upravených sjezdovkách. Lyžařské boty Rossignol jsou perfektní pro chodidlo o délce 250 mm. Velmi důležitá je šířka skeletu - 100. Při výrobě skeletu použil výrobce materiál DUAL CORE. Pohodlnou výstelku tvoří merino Wool. K zapínání lyžáků poslouží 4 4 přezky. Podstatné přednosti lyžařských bot Rossignol Pure Pro 90 GW Rossignol Pure Pro 90 GW se na trhu objevily pro sezónu 2022/2023 Lyžařské boty pro sjezdy na klasických upravených sjezdovkách Jsou určeny pro ženy Úroveň lyžaře: sportovní Určené jsou pro chodidlo s délkou 250 mm Materiál skeletu: DUAL CORE Materiál výstelku je merino Wool Lyžařské boty Rossignol mají skelet o šířce 100 Lyžařské boty disponují barvou, která je šedá

Produkt Rossignol Pure Pro 90 GW lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské boty, vyrábí jej značka Rossignol, v nabídce prodejce Alza.cz.

Rossignol Pure Pro 90 GW - parametry produktu

KategorieDámské boty
ZnačkaRossignol
E-shopAlza.cz

Rossignol Pure Pro 90 GW - historie ceny a dostupnosti

Rossignol Pure Pro 90 GW - další zajímavé produkty

Rossignol Pure Pro 90 GW - jak nakoupit nejvýhodnější?