Rossignol Pure 70

Rossignol Pure 70

Rossignol Pure 70

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 313 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rossignol Pure 70 - popis produktu

Lyžařské boty Rossignol Pure 70:Kvalitní a osobité lyžařské boty Rossignol Pure 70 vám dovolí vychutnat si jízdu a zazářit na každém svahu. Lyžařské boty jsou designovány ženám a budou ideální na běžnou jízdu po upravené sjezdovce. Lyžařské boty Rossignol jsou perfektní pro chodidlo s délkou 255 mm. Stěžejní je šířka skeletu - 102. Celková hmotnost lyžařských bot Rossignol Pure 70 je pak 1680 g. Pro výrobu skeletu byl použit materiál polyolefin. K jejich zapínaní lyžáků poslouží 4 4 přezky. Zajímavé přednosti lyžařských bot Rossignol Pure 70 Rossignol Pure 70 se na trhu objevily pro sezónu 2022/2023 Lyžařské boty pro běžné sjezdy na upravených sjezdovkách Jsou vhodné pro ženy Úroveň lyžaře: rekreační Perfektní pro chodidlo s délkou 255 mm Hmotnost lyžáků Rossignol Pure 70 se dostala na 1680 g Materiál skeletu: polyolefin Lyžařské boty Rossignol mají skelet o šířce 102 Vlastnosti: comfort fit, grip walk, nastavitelná tvrdost flexe, velmi komfortní boty, anatomický tvarované na dámskou nohu a wintherm insulation Lyžařské boty mají barvu, která je černá

Produkt Rossignol Pure 70 patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Rossignol, v nabídce prodejce Alza.cz.

Rossignol Pure 70 - parametry produktu

KategorieDámské boty
ZnačkaRossignol
E-shopAlza.cz

Rossignol Pure 70 - historie ceny a dostupnosti

Rossignol Pure 70 - další zajímavé produkty

Rossignol Pure 70 - jak nakoupit nejvýhodnější?