Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli

Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli

Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli - popis produktu

Lyžařské boty Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli:Robustní a designově provedené lyžařské boty Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli umožňují vychutnat si jízdu a zazářit na svahu. Lyžařské boty jsou designovány ženám a budou ideální na klasické ježdění na upravených sjezdovkách. Lyžařské boty Salomon padnou na chodidlo o délce 259 mm. Základním parametrem je šířka skeletu - 100. Celková hmotnost lyžařských bot Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli poté činí 3300 g. Pro pevný a odolný skelet využil výrobce materiál polyolefin. Měkkou a velmi pohodlnou výstelku tvoří flex liner. Pro zapínání lyžáků poslouží 4 4 přezky. Důležité parametry lyžařských bot Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli Lyžařské boty využijete na upravených sjezdovkách Svým střihem jsou určené pro dámy Úroveň lyžaře: sportovní Perfektní pro chodidlo o délce 259 mm Váha lyžařských bot Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli se dostala na 3300 g Skelet z materiálu: polyolefin Zvoleným materiálem pro vystýlku je flex liner Lyžařské boty Salomon mají skelet o šířce 100 Lyžařské boty mají barvu, která je černá

Produkt Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli patří do skupiny produktů Dámské boty, vyrábí jej značka Salomon, v nabídce prodejce Alza.cz.

Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli - parametry produktu

KategorieDámské boty
ZnačkaSalomon
E-shopAlza.cz

Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli - historie ceny a dostupnosti

Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli - další zajímavé produkty

Alp. Boots s/pro sport 90 w gw bk/sterli - jak nakoupit nejvýhodnější?