Rollerblade Macroblade 80 W

Rollerblade Macroblade 80 W

Rollerblade Macroblade 80 W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 012 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rollerblade Macroblade 80 W - popis produktu

Kolečkové brusle Rollerblade Macroblade 80 W:Kolečkové brusle Rollerblade Macroblade 80 W vás vždy velmi potěší při vašich častých i občasných projížďkách. Mají kolečka o velikosti 80 mm. Kolečka této velikosti jsou vhodná i pro začátečníky. Přináší totiž snadnější ovládání jízdy. Konstrukce brusle je z kvalitního odolného materiálu, proto dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček certifikovaná ložiska SG 5. Svým určením jsou ideální hlavně pro ženu. Vnitřní část brusle (mondopoint) je u bruslí Rollerblade přesně 245 mm. Materiálem boty je pak Engineered Mesh. V tomto případě se můžete spolehnout na čtyři kolečka. Jejich tvrdost je poté 82A. Základní parametry kolečkových bruslí Rollerblade Macroblade 80 W Kolečkové brusle Rollerblade jsou vybaveny kolečky s tvrdostí 82A Mondo point nabývá hodnoty 245 mm Hlavní barva: růžová a šedá Certifikovaná ložiska SG 5 Průmer koleček: 80 mm Kolečkové brusle Rollerblade ideální pro ženu Výkonnost: rekreační Ložiska jsou kovová

Produkt Rollerblade Macroblade 80 W patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Rollerblade, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Rollerblade Macroblade 80 W - parametry produktu

Rollerblade Macroblade 80 W - historie ceny a dostupnosti

Rollerblade Macroblade 80 W - další zajímavé produkty

Rollerblade Macroblade 80 W - jak nakoupit nejvýhodnější?