Rollerblade Macroblade 80

Rollerblade Macroblade 80

Rollerblade Macroblade 80

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 729 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Rollerblade Macroblade 80 - popis produktu

Kolečkové brusle Rollerblade Macroblade 80:Kolečkové brusle Rollerblade Macroblade 80 vám budou skvělým parťákem při kratších i dlouhých projížďkách. Jejich kolečka mají průměr 80 mm. Brusle s kolečky o takovém průměru jsou vhodné i pro začátečníky. Přináší totiž snadnější ovládání jízdy. Vnější skořepina brusle je anatomicky tvarovaná z pevného materiálu, díky tomu dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček umístěna ložiska SG 5. Svým určením jsou ideální hlavně pro muže. Vnitřní část brusle (mondopoint) je v případě bruslí Rollerblade přesně 275 mm. Materiál vybraný pro botu je pak Engineered Mesh. V tomto případě se lze spolehnout na čtyři kolečka. Jejich tvrdost je poté 82A. Klíčové znaky inline bruslí Rollerblade Macroblade 80 Kolečkové brusle Rollerblade disponují kolečky o tvrdosti 82A Mondo point o hodnotě 275 mm Převládající barva: černá a žlutá Osazená ložiska: SG 5 Průmer koleček: 80 mm Kolečkové brusle Rollerblade pro muže Výkonnost: rekreační Ložiska jsou kovová

Produkt Rollerblade Macroblade 80 patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Rollerblade, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Rollerblade Macroblade 80 - parametry produktu

Rollerblade Macroblade 80 - historie ceny a dostupnosti

Rollerblade Macroblade 80 - další zajímavé produkty

Rollerblade Macroblade 80 - jak nakoupit nejvýhodnější?