Nejnižší cena za posledních 60 dní: 347 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny. Autorka Linda Ly se s vámi podělí o nápadité návody, jak zpracovat celou zeleninu – od jednoduchého a chutného nakládání až po skvělá pesta. Tématy jednotlivých kapitol jsou: • rajčata a papriky • listová zelenina • hrášek a fazolky • cibule a stonky • kořeny a hlízy • melouny a tykve 'Ať už rádi nakupujete na farmářských trzích, nebo se snažíte spotřebovat každý kousek zeleniny ze své zahrádky, díky této knize budete mít jídlo na talíři, a nikoli na kompostu! Zaujala mě myšlenka, že všechno, co máme k dispozici, bychom měli dokonale využít a zároveň si s tím vystačit, nebo se bez toho i obejít. Zejména mě oslovuje představa, že všechno kolem nás může být užitečné. A proto se mi tato kniha tak líbí. Mnoho Lindiných receptů využívá části zeleniny, které se často vyhazují, jako jsou listy rajčat nebo ředkviček či mrkvová nať. Kromě toho, že je to hospodárné, nás její recepty nabádají k objevování nových chutí a možností použít všechny jedlé části rostliny. Tato kniha zcela změní váš pohled na zeleninu.' P. Allen Smith autor knihy P. Allen Smith’s Seasonal Recipes from the Garden (Sezonní recepty ze zahrady od Allena Smithe)
Není už načase začít se chovat udržitelně i v oblasti vaření? Tato kuchařka vás prostřednictvím sezonních receptů, které využívají všechny jedlé části rostliny, provede dobrodružnou kulinářskou cestou přes kořeny, stonky, květy i semínka nejrůznější zeleniny
Osmdesátka úžasných receptů ze zbytků – i beze zbytku! Krémová polévka s mrkvovou natí, řepný burger, kopřivový špenát, šeříkový sirup nebo plněné kedlubnové listy, saláty, dezerty i likéry – množství lahodných bezmasých receptů, stravitelných přitom i pro
Knížka Recepty z babiččiny zahrádky je sestavena z osvědčených receptů s použitím zeleniny, ovoce a bylinek, ideálně vlastních výpěstků, protože ty chutnají nejlépe. Recepty jsou rozděleny podle druhů zeleniny, takže každé období zralosti je možné využít co
eBook: Zbylé přílohy, okrájené kousky zeleniny, přezrálé ovoce… Také si s nimi mnohdy nevíte rady, ale vyhodit je nechcete? To je dobře, protože i z těchto surovin můžete připravit spousty skvělých a chutných jídel! | | Přinášíme vám osmdesátku úžasných receptů ze
Čtyřletá Ella se ztratí své matce v parku během hry na schovávanou. Je pryč. Zmizela beze stopy. Do hledání se pouští policie i rodina. Kdo ji mohl unést? A co když to není jen tak někdo? Je to někdo, koho znala? Někdo, kdo si myslí, že dělá správnou věc? Vrátí se malá
eBook: Před více než deseti lety beze stopy zmizel milovaný amišský biskup Ananias Stoltzfus. Když jsou objeveny kosterní pozůstatky, stává se tento případ ještě hrozivější. Do Painters Millu přijíždějí starší obyvatelé města, aby požádali o pomoc šéfku policie Kate
Moje sestra Linda je pouze o jedenáct měsíců starší než já. „Skoro jako dvojčata“, říká někdy taťka. Jenže Linda a já si to ani náhodou nemyslíme. Dvojčata vypadají stejně. Linda a já ale ne. Taky jsme úplně jiné. Linda je totiž smrdutý skunk. A to já pochopitelně
Audiokniha: 'Kam běží modrá liška? Na Kampu a v hubě nese zelenou ratolest. Je to znamení na domě hned zkraje kampského plácku. Kdo si všiml, ten rozumí a kdo ne, bude se tam muset podívat.' Tak začíná své vyprávění Rudolf Hrušínský v okouzlujícím pohádkovém vyprávění
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde
Magická i léčivá, taková je cibule. Pojďte se s námi ponořit do tajů aromatické zeleniny, kterou oceníte nejen v kuchyni. Pro Vaši inspiraci jsme připravili nejen recepty na skvělá jídla, ale také na léčivé přípravky či úklid. Každý si v knize najde, co potřebuje
JAK MÉNĚ PLÝTVAT POTRAVINAMI | Plýtvání se týká nás všech – a my všichni s tím můžeme něco dělat! Než se potraviny dostanou na náš stůl, zmizí v odpadcích průměrně jedna třetina z nich, z toho přibližně polovinu vyhodíme doma. Prostřednictvím této knihy vám
Kniha obsahuje výsledky nejnovějších výzkumů, prastaré zkušenosti a nejlepší recepty na přípravu zeleného čaje. Kromě milých historek a anekdot, spojovaných s objevem zeleného čaje, se dozvíme i všechno, co bychom měli znát při užívání tohoto lahodného a zdraví
O japonském spisovateli Haruki Murakamim se občas soudí, že se beze zbytku zhlédl v západní literatuře a následně píše 'nejaponské' texty. Pokud ovšem podrobíme rozboru příběhy, které se odehrávají v jeho literárních dílech, musíme podobné soudy odmítnout jako
Řekne-li se česnek, asi každý si představí běžnou cibulovou zeleninu.Česnek však nepatří pouze do kuchyně. Jeho blahodárné účinky na organismus potvrzují i nejmodernější vědecké studie. Na zajímavém putování dějinami česneku vám tato kniha odhalí nespočet možností
eBook: Vedle lehátka se válel malý vycpaný slon a zmačkaná zelená deka, dost velká jen na to, aby do ní zabalili novorozeně. | „Tady bylo mimino? Ona měla dítě? Je…?“ | „Dítě tu není.“ | | Když detektiv Josie Quinnová dorazí na místo činu na okraji města Denton, je
Audiokniha: Vedle lehátka se válel malý vycpaný slon a zmačkaná zelená deka, dost velká jen na to, aby do ní zabalili novorozeně. „Tady bylo mimino? Ona měla dítě? Je…?“ „Dítě tu není.“ Když detektiv Josie Quinnová dorazí na místo činu na okraji města Denton, je
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví. Generacemi ověřené recepty zvládne každý – většina surovin roste na zahrádce nebo v přírodě, bylinky jsou
Vařte snadno, rychle, zdravě a beze zbytků.*****Vegetariánskou kuchyni jak ji neznáte - hravou, kreativní a svěží přesně takovou vaří v pražském bistru Green Table by Veolia se svým týmem šéfkuchařka Miluše Makó. Autorka na stránkách knihy spojila svou lásku k zelenině a
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí jídelníčku. Zeleninové recepty by
Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme - třešně, meruňky, rajčata,
Kniha Jak na domácnost bez chemie a jedů: 150 snadných a levných receptů na přírodní čisticí prostředky:Chcete omezit používání chemických prostředků a jedovatých látek u vás doma? Vyrobte si snadno a z přírodních surovin ekologické čisticí prostředky, a to za méně
Výživoví poradci doporučují alespoň 5 porcí čerstvého ovoce a zeleniny denně. Ruku na srdce dopřáváte si to? Ne? Ale i tak dobře víte, že to vaše tělo potřebuje. Smoothie jsou super způsob, jak si zajistit právě tuto dávku, kterou tělo potřebuje. Jsou to bomby plné