Puma Ultra Flex Sleeve

Puma Ultra Flex Sleeve

Puma Ultra Flex Sleeve

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 399 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma Ultra Flex Sleeve - popis produktu

Fotbalové chrániče Puma Ultra Flex Sleeve:Výborné fotbalové chrániče PUMA chrání holeně před zraněním během tréninku i v ostrém zápase. Jejich speciálně navržená konstrukce zajistí, aby perfektně seděly na dospělé noze a zároveň nepřekáží při rychlém pohybu. Absolutní přilnavost zaručuje zcela anatomický tvar, tak jsou chrániče mnohem pohodlnější. Balení obsahuje i speciální návleky. Ty se oblékají na holeň a do nich se poté vloží samotné chrániče. K pohodlnému nošení přispívá materiál, jako je nylon. Jejich vzhled doplňuje modrá a oranžová barva. Zásadní vlastnosti fotbalových chráničů PUMA ULTRA Flex Sleeve Chrániče PUMA zaručují ochranu při fotbalu Jsou určeny na holeně Navrženy pro dospělé jedince Díky anatomickému tvaru zcela přilnou Uvnitř balení se nachází speciální návleky Materiálem použitým k jejich výrobě je nylon Nákup kvalitní ochrany může odvrátit problémy se zraněním Fotbalové chrániče PUMA jsou vyrobeny pro neomezený pohyb při hře

Produkt Puma Ultra Flex Sleeve patří do skupiny produktů Fotbalové chrániče, je v nabídce značky PUMA, v nabídce prodejce Alza.cz.

Puma Ultra Flex Sleeve - parametry produktu

Puma Ultra Flex Sleeve - historie ceny a dostupnosti

Puma Ultra Flex Sleeve - další zajímavé produkty

Puma Ultra Flex Sleeve - jak nakoupit nejvýhodnější?