Puma King Strap

Puma King Strap

Puma King Strap

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Puma King Strap - popis produktu

Fotbalové chrániče Puma King Strap:Neocenitelné fotbalové chrániče PUMA zaručeně ochrání holeně v ostrém zápase nebo na tréninku. Díky unikátní konstrukci výborně sedí na dospělé noze a nebudou nijak bránit v rychlém pohybu. Zcela anatomický tvar disponuje výbornou přilnavostí, tím se stávají chrániče mnohem pohodlnějšími. Jednoduše je upevníte pomocí nastavitelných popruhů. Pro komfortní nošení výrobce použil materiál, jakým je EVA pěna. Klíčové vlastnosti fotbalových chráničů PUMA King Strap Chrániče PUMA zajistí ochranu během fotbalu Jsou určeny na holeně Perfektně padnou dospělým Anatomický tvar zaručuje bezproblémový pohyb Pomocí nastavitelných popruhů lze nastavit velikost chráničů K jejich výrobě slouží EVA pěna Zakoupením kvalitních chráničů je možné odvrátit nepříjemné problémy se zraněním Fotbalové chrániče PUMA nijak nebrání maximálnímu hernímu nasazení

Produkt Puma King Strap patří do skupiny produktů Fotbalové chrániče, je v nabídce značky PUMA, v nabídce prodejce Alza.cz.

Puma King Strap - parametry produktu

Puma King Strap - historie ceny a dostupnosti

Puma King Strap - další zajímavé produkty

Puma King Strap - jak nakoupit nejvýhodnější?