Prstové barvy  Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml  ( barvy pro děti )

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti )

Prstové barvy  Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml  ( barvy pro děti )

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 187 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti ) - popis produktu

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml Sada prstových barev Pebeo Tactilcolor je určena pro malé umělce, kteří právě začínají objevovat kouzlo malování. Každý odstín je speciálně vyvážený tak, aby dětem pomohl získat dokonalé barvy a naučit se malovat s lehkostí a radostí. Barvy si oblíbily děti, rodiče i učitelé. Kvašové barvy nabízejí živé, jasné a veselé odstíny i po zaschnutí. Vaše díla budou nádherná od okamžiku, kdy se poslední skvrnka dotkne plátna. Barvy Pebeo Tactilcolor jsou krycí, takže je můžete dokonale míchat a vytvářet tak zcela nové odstíny, které čekají na své objevení. Vaše dítě tak může bez omezení vyjádřit svou kreativitu a fantazii. A nejde jen o malování, ale také o zábavu! Po skončení malování se nemusíte starat o úklid. Stačí si umýt ruce a nástroje obyčejnou vodou a mýdlem a vše bude opět čisté a uklizené. Abychom pečovali o přírodu a mysleli na budoucnost našich dětí, kvašové barvy jsou vyrobeny z nejméně 87 % z přírodních surovin. Objevte pro své dítě tu nejlepší barvu, nechte na jeho obrázcích zazářit barevnou harmonii a dejte jeho snům nový rozměr.Parametry produktu: Kvašové barvy jsou vyrobeny z nejméně 87 % z přírodních surovin:Sada kvašových barev Pebeo Tactilcolor.jasné odstínymíchatelnésnadno omyvatelnévyrobeno převážně z přírodních surovinsada obsahuje 6 x 20 mlpro děti od 2 let

Produkt Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti ) lze nalézt mezi produkty ve skupině Temperové barvy v nabídce e-shopu Malirske-platno.cz.

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti ) - parametry produktu

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti ) - historie ceny a dostupnosti

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti ) - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti ) - další zajímavé produkty

Prstové barvy Pebeo Tactilcolor 6 x 20 ml ( barvy pro děti ) - jak nakoupit nejvýhodnější?