Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 46 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny - popis produktu

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny Temperová barva UMTON 16 ml Temperová barva 16 ml od renomované české značky UMTON vyrábějící kvalitní umělecké potřeby pro profesionální malíře. Temperové barvy jsou vyrobeny z těžkých jakostních pigmentů a jsou pojené speciálními emulzemi, jejichž nejpodstatnější složkou je nejsvětlejší druh arabské gumy a další základní homogenizační a stabilizační komponenty, které jsou součástí receptur výrobce. Na mistrovské temperové barvy dává výrobce záruku 5 let. Temperové barvy UMTON 16 ml jsou ředitelné vodou a mají vysoké krycí vlastnosti podobné akrylovým barvám, na rozdíl od nich lze však temperu po zaschnutí znovu promýt. Zasychají rychle a po zaschnutí jsou spíše matné, zasychání lze však regulovat různými přísadami. Temperové barvy UMTON patří k ekonomické třídě. Temperové barvy se míchají na dřevěných paletách. S temperou můžeme malovat technikou štětcem či použít špachtli, malovat hustou barvou či ve barevných vrstvách, případně kombinovat s olejovými barvami. Jako podklad nám poslouží nejčasteji papír, karton či dřevo. Výrobce UMTON Vám nabízí pestrou paletu temperových barev v 56 odstínech.

Produkt Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny patří do skupiny produktů Temperové barvy, je v nabídce značky UMTON Czech Republic v nabídce e-shopu Malirske-platno.cz.

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny - parametry produktu

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny - historie ceny a dostupnosti

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny - související články v blogu

Škola volá!

Vytvořte svým školákům doma příjemné studijní prostředí a koutek pro odpočinek a relaxaci.

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny - další zajímavé produkty

Temperová barva UMTON 16 ml / různé odstíny - jak nakoupit nejvýhodnější?