Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay]

Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay]

Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 779 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay] - popis produktu

O hře: Vrhněte se do stylové a vzrušující akční dobrodružné plošinovky Prince of Persia: The Lost Crown, která se odehrává v mytologickém perském světě, kde můžete manipulovat s hranicemi času a prostoru. Využijte své časové síly, bojové a plošinové dovednosti k předvádění smrtících komb a poražte časem zničené nepřátele a mytologické stvoření. Získejte nové amulety u obchodníků, abyste mohli hrát dle vlastního uvážení. Objevte prokletý perský svět plný památek, které jsou nadživotní. Prozkoumejte různé velmi podrobné biomy, z nichž každý má svou vlastní identitu, zázraky a nebezpečí. Použijte svůj důvtip k vyřešení hádanek, hledání skrytých pokladů a dokončení questů, abyste se dozvěděli více o tomto zničeném místě. Klíčové vlastnosti: Název vydavatele: Ubisoft Název vývojáře: Ubisoft Datum vydání: 18.01.2024 Pegi: 16 Žánr: Akční/Adventura Minimální požadavky: Operační systém: Windows 10 64-bit Procesor: AMD Ryzen 3 1200 @ 3.1 GHz, Intel Core i5-4460 3.2 GHz Paměť: 8 GB RAM Grafická karta: AMD Radeon RX 5500 XT (4 GB), NVIDIA GeForce GTX 950 (2 GB) Pevný disk: 30 GB DirectX: Verze 11 Trailer Jedná se o digitální verzi hry Prince of Persia: The Lost Crown, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.Prince of Persia: The Lost Crown © 2024. Developed by Ubisoft. Licensed exclusively worldwide to and published by Ubisoft. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in France.

Produkt Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Ubisoft v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaUbisoft
E-shopPlayGoSmart.cz

Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay] - historie ceny a dostupnosti

Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay] - další zajímavé produkty

Prince of Persia: The Lost Crown [Uplay] - jak nakoupit nejvýhodnější?