Avatar Frontiers of Pandora [Uplay]

Avatar Frontiers of Pandora [Uplay]

Avatar Frontiers of Pandora [Uplay]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 069 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Avatar Frontiers of Pandora [Uplay] - popis produktu

  O hře Avatar: Frontiers of Pandora je akční dobrodružná hra z pohledu první osoby, která se odehrává v oblasti Western Frontier. Produkt Avatar: Frontiers of Pandora, který byl vyroben pomocí nejnovější iterace motoru Snowdrop a byl vyvinut výhradně pro novou generaci konzolí a počítačů, oživuje svět Pandory se vší její krásou a nebezpečím v pohlcujícím zážitku z otevřeného světa. V tomto novém samostatném příběhu hrajte jako Na'vi a vydejte se na cestu přes západní hranici, nikdy předtím neviděnou součást Pandory. Prozkoumejte živý a reaktivní svět obývaný jedinečnými tvory a novými postavami. Zatlačte zpět působivé síly RDA, které jej ohrožují. Klíčové vlastnosti PROSKUMEJTE SVĚT ZÁZRAKŮ A NEBEZPEČÍ Zažijte epické zázraky Západní hranice, dosud nevídaného kontinentu Pandora. Putujte krásnými, ale nepředvídatelnými mimozemskými oblastmi, kde snížení ostražitosti může mít smrtelné následky. STAŇTE SE NA'VI Využijte svou neuvěřitelnou sílu a obratnost a přizpůsobte si svoji postavu; vytváření nového vybavení a vylepšování dovedností a zbraní, aby vyhovovaly vašemu hernímu stylu. STOUPEJTE PO OBLOZE Spojte se se svojí banshee a cestujte přes rozsáhlou západní hranici nebo bojujte proti RDA ve vzdušném boji. OVLÁDNĚTE VÍCE BOJOVÝCH STYLŮ Bojujte proti nebezpečím Pandory, když si osvojíte přesnost tradičních zbraní Na'vi, včetně luku a vrhače oštěpů, nebo využijte svého lidského výcviku s ničivějšími zbraněmi, jako jsou útočná puška a brokovnice. SDÍLEJTE SVÉ DOBRODRUŽSTVÍ Zahrajte si celou příběhovou kampaň ve hře pro jednoho hráče nebo s přítelem online v kooperaci pro dva hráče. Trailer

Produkt Avatar Frontiers of Pandora [Uplay] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Ubisoft v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Avatar Frontiers of Pandora [Uplay] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaUbisoft
E-shopPlayGoSmart.cz

Avatar Frontiers of Pandora [Uplay] - historie ceny a dostupnosti

Avatar Frontiers of Pandora [Uplay] - další zajímavé produkty

Avatar Frontiers of Pandora [Uplay] - jak nakoupit nejvýhodnější?