Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay]

Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay]

Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay] - popis produktu

V Assassins Creed: Brotherhood se Ezio přesune do Říma, kde musí se svou skupinou hassassinů zaútočit na představitele zkorumpovaných Templářů. V Eziovově arzenálu nebude přitom chybět protetická ruka, dýka, jedem naplněná stříkačka, vějíř, lopatka vrtule, sekera, nebo dvě dýky najednou. A poprvé v sérii se můžete těšit na multiplayer, ve kterém si můžete zahrát i za templáře nebo v Abstergu se vytrénovat na vraha s vlastním způsobem zabíjení.   Kooperativní multiplayer Tentokrát Vám pomohou Leonardo da Vinci, Machiavelli nebo Caterine Sforzová Nové zbraně jako jedem naplněná stříkačka, vějíř, sekera nebo dvě dýky najednou Své vlastní vrahy budete verbovat přímo v Abstergu, jak ho znáte ze začátku druhého dílu Hra vyžaduje neustálé připojení k síti internet!   Jedná se o digitální verzi hry Assassin Creed: Brotherhood, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

Produkt Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay] patří do skupiny produktů GPS navigace, patří pod značku Ubisoft v nabídce e-shopu PlayGoSmart.cz.

Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribuceelektronická
KategorieGPS navigace
ZnačkaUbisoft
E-shopPlayGoSmart.cz

Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay] - historie ceny a dostupnosti

Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay] - další zajímavé produkty

Assassin's Creed: Brotherhood [Uplay] - jak nakoupit nejvýhodnější?