Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha

Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha

Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha - popis produktu

eBook: Čo sa výchovy detí týka, v Dánsku vraj vedia, ako na to. Dáni sú už roky považovaní za najšťastnejších ľudí na planéte. Zo šťastných detí rastú šťastní dospelí, ktorí vychovávajú šťastné deti, a tak stále dookola. Osvedčené metódy dánskej filozofie rodičovstva stoja na týchto pilieroch: Radosť z hry Číra autentickosť Otvorená myseľ Empatia Definitívne žiadne ultimáta Intimita a útulnosť Aký lepší darček môžeme svojim deťom dať, než im pomôcť, aby z nich vyrástli sebavedomejší a schopnejší ľudia?

Tento produkt naleznete ve skupině Knihy pro děti od značky Lindeni, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha patří do skupiny produktů E-knihy pro děti, patří pod značku Lindeni, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha - parametry produktu

Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha - další zajímavé produkty

Prečo sú dánske deti šťastné? - Jessica Joelle Alexanderová, Iben Dissingová Sandahlová - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?