Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 557 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850 - popis produktu

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850 Užší konstrukce pro dámskou nohu. Nástupce modelu XC Race. Klasická výška. Vymrzlá stopa, ostré tempo, rychlý dech. Každá vteřina se počítá a tyhle závodní běžkařské ponožky Bridgedale vás ve výkonu podpoří. Jsou nástupcem modelu XC Race a vybavené polstrováním přes špičku, chodidlo až po patu.Merino vlna se postará, aby vám bylo teplo, i když se řádně zapotíte a Y heel konstrukce dohlédne na perfektní usazení na noze - aby se ponožky ani nehly a netrápily vás otlaky a puchýře.Zásluhou vlákna Endurofil jsou ponožky opravdu odolné. A díky postupnému utahování každé příze a následnému napařování při výrobě mají ponožky stálý tvar a ani o píď se nesrazí.Klíčové vlastnosti     Výška: klasická     Gramáž: nízká     Složení: 34 % Merino vlna, 33 % Endurofil / Polypropylen, 30 % Nylon / Polyamid, 3 % Lycra® / Elastan     Perfektní obepnutí chodidla     Y heel konstrukce pro správné usazení ponožek     Polstrování na špičce, chodidle a patě     Drží tvar a nikdy se nesrazí     Doživotní záruka Ponožky » Sportovní ponožky » Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850

Produkt Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850 patří do skupiny produktů Dámské ponožky, patří pod značku bridgedale, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850 - parametry produktu

VelikostL (7-8,5)
VelikostM (5-6,5)
VelikostS (3-4,5)
IntrastatPonožky-0,20-61159699
KategoriePonožky, Dámské ponožky
Značkabridgedale
E-shopGamisport.cz

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850 - historie ceny a dostupnosti

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850 - další zajímavé produkty

Ponožky Bridgedale Ski Nordic Race Women´s black/stone/850 - jak nakoupit nejvýhodnější?