Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 755 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038 - popis produktu

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038 Dámské středně teplé lyžařské ponožky z Merino vlny. Na sjezdovky, freeride nebo skialpy. Nástupce modelu Vertige Mid. Výška pod kolena.Pohodová jízda na sjezdovce nebo raději nějaký ten výšlap na skialpech na hřebeny hor? Tak nebo tak, tyhle středně teplé lyžařské ponožky Bridgedale, které jsou nástupcem modelu Vertige Mid, vnesou do vašich lyžáků nečekaný komfort.Merino vlna se postará, aby vám bylo teplo, i když budete mít ponožky vlhké - třeba od potu. A polstrování na holeni, chodidle a ve špičce dohlédne, abyste se cítili fajn po celý den na lyžích.Y heel konstrukce usadí vaše ponožky na noze, takže puchýře a otlaky se pro vás stanou utopií. Odolnost jim zajišťuje vlákno Endurofil a taky postupné utahování každé příze a následné napařování při výrobě. Díky tomu jsou ponožky velikostně stálé a nesráží se.Klíčové vlastnosti     Výška pod kolena.     Polstrování holeně, chodidla a špičky.     Y heel konstrukce pro správné usazení ponožek.     Drží tvar a nikdy se nesrazí.     Doživotní záruka.     25 % Merino vlna     48 % Nylon / Polyamid     25 % Endurofil / Polypropylen     2 % Lycra® / Elastan   Ponožky » Lyžařské ponožky » Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské ponožky, patří pod značku bridgedale, velikost odpovídá označení 12/14, 5, UK, XL, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038 - parametry produktu

VelikostL (9-11,5) UK
VelikostM (6-8,5) UK
VelikostS (3-6 UK)
VelikostXL (12-14,5) UK
IntrastatPonožky-0,20-61159699
KategoriePonožky, Dámské ponožky
Značkabridgedale
Velikost12/14, 5, UK, XL
E-shopGamisport.cz

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038 - historie ceny a dostupnosti

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038 - další zajímavé produkty

Ponožky Bridgedale Ski Midweight+ gunmetal/stone/038 - jak nakoupit nejvýhodnější?