Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 539 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845 - popis produktu

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845 Teplé dámské ponožky z Merino vlny, které patří na běžky a backcountry lyže. Nástupce modelu XC Classic. Výška do půli lýtek.Sníh, kam jen oko dohlédne. A dvě za horizont ubíhající linie, které čekají jen na vaše běžky. Budete mít hezký den. S těmito teplými polstrovanými běžkařskými ponožkami Bridgedale rozhodně. Jsou nástupcem osvědčeného modelu XC Classic.O perfektní usazení na nose se postará Y heel konstrukce. Takže se vám ponožky nebudou nikde shrnovat a puchýřů či otlaků se bát nemusíte. Zásluhou Merino vlny vás navíc zahřejí, i když budou vlhké.Vlákno Endurofil zajišťuje potřebnou odolnost. A díky specifikému výrobnímu postupu jsou ponožky tvarově stálé a nesráží se.Klíčové vlastnosti     Výška do půli lýtek.     Bohaté polstrování a tepelná izolace.     Y heel konstrukce pro správné usazení ponožek.     Drží tvar a nikdy se nesrazí.     Doživotní záruka.     18 % Merino vlna     23 % Nová vlna     39 % Nylon / Polyamid     18 % Endurofil / Polypropylen     2 % Lycra® / Elastan Ponožky » Lyžařské ponožky » Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845

Produkt Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845 patří do skupiny produktů Dámské ponožky, patří pod značku bridgedale, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845 - parametry produktu

VelikostL (7-8,5)
VelikostM (5-6,5)
VelikostS (3-4,5)
VelikostXL (9-10 UK)
IntrastatPonožky-0,20-61159699
KategoriePonožky, Dámské ponožky
Značkabridgedale
E-shopGamisport.cz

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845 - historie ceny a dostupnosti

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845 - další zajímavé produkty

Ponožky Bridgedale Ski Cross Country Women's black/845 - jak nakoupit nejvýhodnější?