Police Inez 110 cm, jasan

Police Inez 110 cm, jasan

Police Inez 110 cm, jasan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 749,25 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Police Inez 110 cm, jasan - popis produktu

Moderní modulární nábytek Inez Plus je dokonalou volbou pro lidi, kteří oceňují klasiku a eleganci. Inez Plus se vyznačuje moderním designem. Kolekce Inez Plus je ideální řešení pro malé i velké místnosti. Jednotlivé prvky lze libovolně kombinovat. Inez Plus je pečlivě vyrobený moderní systém nábytku do obývacího pokoje nebo ložnice, Jednotlivé prvky lze libovolně kombinovat. Inez Plus je pečlivě vyrobený moderní systém nábytku do obývacího pokoje nebo ložnice, v zajímavém barevném provedení a za atraktivní ceny. Korpusy jsou vyrobené v dekoru jasan tmavý a čela v dekoru jasan světlý. Nábytek je vyroben z laminované desky. Okraje jsou zpevněné PVC lištou (odolnou proti poškození a poškrábání). Nohy a úchytky- plastové.

Produkt Police Inez 110 cm, jasan patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Police Inez 110 cm, jasan - parametry produktu

Police Inez 110 cm, jasan - historie ceny a dostupnosti

Police Inez 110 cm, jasan - další zajímavé produkty

Police Inez 110 cm, jasan - jak nakoupit nejvýhodnější?