Police Bruno 100 cm  Lefkas/Bílý/Žlutý

Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý

Police Bruno 100 cm  Lefkas/Bílý/Žlutý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 839,30 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý - popis produktu

Nábytek Bruno je pro teenagery, je to sestava , která se skládá ze čtyř praktických kusů nábytku, originálního vzhledu a vynikající funkčností. Představená sestava obsahuje šatní skříň Bruno 01, velký stojící regál Bruno 02, efektní psací stůl Bruno 08 a dvojitou závěsnou policí Bruno 06. Systém B je ideální pro uspořádání studijních a odpočinkových zón v teenagerském pokoji. Nábytek se vyznačují funkčností, módním designem a vysokou kvalitou. Nábytek Bruno System B je kompatibilní s ostatním nábytkem ze série Bruno a lze jej rozšířit o libovolný počet prvků. Materiály a konstrukce: - vysoce kvalitní laminovaná deska zakončená dýhou ABS, - nábytek pro teenagerský a dětský pokoj, - stylové úchytky, - originální barevné provedení, - pevná konstrukce, - moderní design VÝPRODEJ POSLEDNÍCH KUSŮ! Obraťte se prosím předem na kamennou prodejnu pro potvrzení dostupnosti a případnou rezervaci. Produkt je dostupný pouze na prodejnách: Olomouc

Produkt Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý patří do skupiny produktů Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sestavy nábytku, je v nabídce značky Baumax v nabídce e-shopu Baumax.cz.

Produkt Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý - parametry produktu

Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý - historie ceny a dostupnosti

Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý - další zajímavé produkty

Police Bruno 100 cm Lefkas/Bílý/Žlutý - jak nakoupit nejvýhodnější?