Police Tulsa 160 cm Bílá

Police Tulsa 160 cm Bílá

Police Tulsa 160 cm Bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 259,30 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Police Tulsa 160 cm Bílá - popis produktu

Kolekce nábytku do obývacího pokoje Tulsa je moderním řešením pro lidi, kteří hledají praktická a jedninečná řešení. Kolekce je k dispozici v bílé lesklé barvě. Nábytek je ideální pro moderní, luxusně zařízené a klasické interiéry. Dlouhé úchytky opticky zvětšují interiér. Jejich použití nejen krásně doladí interiér obývacího pokoje, ale také mu dodá osobitý charakter. Bílé provedení se perfektně hodí do interiéru ve skandinávském a glamour stylu.   • Volitelné energeticky úsporné LED osvětlení • systém plného výsuvu zásuvek usnadňuje přístup • zaoblené hrany usnadňují bezpečné používání • čela potažené vysoce kvalitní membránovou fólií Široký výběr tvaru vizuálně i funkčně atraktivního nábytku vám umožní pohodlně uložit různé předměty a vystavit oblíbené doplňky. Široký výběr komod, skříněk a polic vám umožní vybrat tu správnou variantu přizpůsobenou individuálním potřebám a podmínkám interiéru.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Police Tulsa 160 cm Bílá patří do skupiny produktů Kancelářský nábytek, vyrábí jej značka Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Police Tulsa 160 cm Bílá - parametry produktu

Police Tulsa 160 cm Bílá - historie ceny a dostupnosti

Police Tulsa 160 cm Bílá - další zajímavé produkty

Police Tulsa 160 cm Bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?